Waardenonderzoek voor Centraalzorg

Thuiszorgorganisatie Centraalzorg wilde graag van de medewerkers weten wat hen motiveert én waar ze in de organisatie tegenaan lopen. Met als doel dat ze nog prettiger kunnen werken. Daarom heeft Centraalzorg MarktCheck gevraagd om een medewerkersonderzoek uit te voeren.

De keuze viel op MarktCheck omdat zij niet alleen het onderzoek, maar ook de rapportage aan de medewerkers zou verzorgen en wat daaruit zou voortkomen weer zou terugkoppelen aan het management. Centraalzorg was – net als MarktCheck – ervan overtuigd dat je daar pas écht wat van leert!

En dat klopte, want door de aanpak van MarktCheck heeft Centraalzorg nu veel meer zicht op de issues die in de organisatie spelen. Door de gesprekken tijdens de medewerkersrapportage door MarktCheck hebben de medewerkers zélf ook meer begrip voor elkaar gekregen.

Opdrachtgever: Centraalzorg

Wat kost een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)?

Wat kost een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO)?

Vaak krijg ik de vraag wat zo’n medewerkerstevredenheidsonderzoek nu kost? In dit blog neem ik jullie mee langs de factoren die van invloed zijn op de prijs van een medewerkerstevredenheidsonderzoek. De vraag naar de prijs is in ieder geval een onderwerp waarover een...

Lees meer
Medewerkersonderzoek zélf is al een interventie

Medewerkersonderzoek zélf is al een interventie

Een medewerkersonderzoek wordt vaak gehouden om zicht te krijgen op welke HR-interventies er nodig zijn. Naar mijn mening is het onderzoekstraject zélf al een interventie voor de organisatie. In dit artikel beschrijf ik mijn kijk hierop.   Het doen van onderzoek...

Lees meer
Stel hier je vraag